Розробники показали основні нововведення FIFA 22 (відео)

Розробники показали основні нововведення FIFA 22 (відео)

EA Sports продемонструвала основні переваги ігрового процесу FIFA 22 над попередніми версіями «Фіфи». За словами розробників, відеогра вийде на новий рівень завдяки технології HyperMotion та машинному навчанню.

Зокрема у FIFA 22 використовується вдосконалена система передачі подій матчів 11v11 Match Capture. На справжніх гравців були вдягнуті екзо-костюми Xsens, які забезпечують можливість захоплення руху 22 професійних футболістів під час матчів. Таким чином була зібрана «безпрецедентна» колекція рухів реальних людей. І це визначає, як саме мають рухатися команди й окремі гравці у FIFA 22.

Також у грі використовується передовий алгоритм машинного навчання ML-Flow, який «навчався» на 8,7 мільйонах кадрів вдосконаленої системи перенесення живих матчів у віртуальний світ. Цей алгоритм «створює нову анімацію в режимі реального часу, даючи гравцям можливість коригувати крок під час наближення до м’яча».

Також обіцяють суттєво покращений командний штучний інтелект, більш розумних воротарів і реалістичну боротьбу за м’яч. Штучний інтелект тепер у 6 разів більше приймає рішень на 1 секунду. Фізику м’яча теж переробили і в новій частині гри «м’яч летить, обертається та відскакує, як справжній». А серед нових рухів з’явився так званий вибуховий ривок, який дає гравцю дуже швидке короткочасне прискорення на футбольному полі.

Окрім того, у FIFA 22 повертаються класичні режими в оновленому вигляді.

Створіть власний клуб у режимі кар’єри, вгамуйте ностальгію в новому режимі FIFA Ultimate Team Heroes й отримуйте нагороди за свою майстерність, граючи у футбол на вулицях в оновленому режимі VOLTA FOOTBALL
EA Sports

Ну, а як це все виглядає на практиці дивіться у трейлері ігрового процесу FIFA 22 з українськими субтитрами.

Трейлер геймплею FIFA 22

Нагадаємо, що у FIFA з’явиться офіційна збірна команда України з футболу, а в майбутньому можливо буде й українська Прем’єр-ліга.

По материалам

Похожие статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button